Namn
  
  E-post
  

  

08 - 795 56 30

Boka direkt
E-post
*
 
Konferensbokning.se
Vår service
Vi på B&B Konferensbokning AB erbjuder dig som kund följande service:

Konferensbokning
Vi är fokuserade på att erbjuda dig som kund en personlig service när du behöver ha hjälp med att hitta och boka in en lämplig anläggning för en konferens. För att underlätta ert val skickar vi dig foldrar, prislistor, menylistor, aktivitetsblad m.m. från de lämpliga anläggningar som vi funnit för er konferens. Vi svarar gärna på dina frågor om olika aspekter på konfererande och ger dig tips på hur du skall göra för att just er konferens skall bli så lyckad som möjligt.

Samarbetspartners
Vi har genom åren byggt upp ett värdefullt kontaktnät med olika samarbetspartners för att kunna erbjuda våra kunder attraktiva helhetslösningar. Vi har bland annat nära samarbete med konferens-, fest- och aktivitetsarrangörer, bussbolag, båtbolag, biluthyrare etc.

konferensbokning.se
Denna hemsida är en viktig del av vår service. Här får du vägledning i hur det går till att boka en konferens, och vi ger dig tips om vad man bör tänka på. Det finns ett stort länkregister över de anläggningar runt om i landet som har hemsidor på internet där du kan kika runt. I detta register finner du även andra företag inom konferensbraschen som kan vara av nytta för ert konfererande. Ambitionen med konferensbokning.se är att den skall vara sveriges ledande konferensportal, så har du några förslag på hur vi kan förbättra denna sida så är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-795 56 30.
 
 
Annonsera med banner?
Vi bokar konferensen åt dig!
Sidan för dig som bokar konferens
Konstverk av Lars Peterson