Namn
  
  E-post
  

  

08 - 795 56 30

Boka direkt
E-post
*
 
Konferensbokning.se
Nöjda kunder hos B&B
Vi har genom åren fått många nöjda kunder inom både stora och små företag.
Här följer uttalanden från några av dessa:


"Som produktionsledare är det svårt att få tiden att räcka till, och ofta blir det att man är ute i sista minuten när man skall boka en konferens. Då har B&B lyckats få fram bra förslag på mycket kort tid."

Daniel Peterson, Pfizer


"När det är dags att boka konferens ringer jag alltid Berit på B&B. Mycket för att man får ett så trevligt bemötande samtidigt som man vet att man hamnar rätt"

Gunilla Nykvist, Upplands Bro Kommun


"Databyrån för informationsbehanling AB (Databyrån AB) har under många år anlitat B&B Konferensbokning AB. Databyrån AB är ett konsultföretag i IT-branschen som säljer, underhåller och utvecklar datasystem för blodcentraler (ProSang). Vi genomför med jämna mellanrum användarträffar, utvecklingsmöten och utbildningar. Deltagarantalet varierar från 5-70 personer. Vi anlitar B&B Konferensbokning AB för att hitta lämpliga lokaler för dessa sammankomster. Våra krav på lokaler (geografiskt läge, storlek, servicenivå och pris) har alltid kunna uppfyllas av B&B Konferensbokning AB. Arbetet med att lämna förslag på lämpliga konferenslokaler genomförs snabbt och professionellt. Vi upplever dessutom att uppdragen genomförs med ett personligt engagemang.

Vi rekommenderar gärna andra att använda B&B Konferensbokning AB."

Vänliga hälsningar, Kaj Sjöström


Vi hoppas att du blir en av våra nöjda kunder.
Kontakta oss på telefon 08-795 56 30.
 
 
Annonsera med banner?
Vi bokar konferensen åt dig!
Sidan för dig som bokar konferens
Konstverk av Lars Peterson