Namn
  
  E-post
  

  

08 - 795 56 30

Boka direkt
E-post
*
 
Konferensbokning.se
Låt oss på B&B Konferensbokning AB bli din hjälpande hand i konferensvärlden.
Att åka på konferens kan vara en av årets höjdpunkter för personalen på ett företag. Att ta sig till en ny och stimulerande miljö där man kan konferera, lära sig något nytt och umgås på ett avslappnat sätt ger omväxling i det vardagliga arbetet. Ofta vill man stärka sammanhållningen inom företaget med olika aktiviteter som ger konferensen lite extra krydda. För att en konferens skall bli lyckad och ge deltagarna ett lyft krävs god planering och mycket arbete. Den avgörande faktorn, förutom ett bra innehåll, är att välja rätt anläggning för rätt konferenstillfälle. Det är i denna viktiga uppgift att ta fram förslag på lämpliga anläggningar för just er konferens som vi kan vara till stor hjälp.


Berit InnergårdAtt hitta rätt anläggning för sin konferens är inte alltid det lättaste. Man försöker rannsaka sitt minne, fråga kollegor, bläddra lite i telefonkatalogen eller letar på Internet. Så småningom kanske man hittar ett ställe som verkar perfekt. Men när man kontaktar det får man veta att det är fullbokat under den tid man tänkt sig. Tillbaka på ruta ett igen! Kanske känner du igen scenariot?

Men som väl är finns det en smidig lösning även på detta problem, nämligen att anlita expertis utifrån. Att anlita konsulttjänster brukar tyvärr ofta vara tämligen kostsamt, men så är det inte i det här fallet. Det kostar på sin höjd några markeringar. Anledningen till detta är att vi arbetar mot provision från anläggningarna.

Här vill jag dock gärna påpeka att vi är mycket måna om att ha en långsiktig relation till våra kunder. Därför föreslår vi alltid prisvärda alternativ. Att anlita B&B är med andra ord inte bara viktigt ur kvalitetshänseende, det besparar dig också en massa tid och möda genom att du slipper ringa runt och jaga anläggningar på måfå. Istället ringer du oss på B&B. Vi har värdefull erfarenhet, bra överblick och goda kontakter.

Vi blir gärna din hjälpande hand på konferensmarknaden. Med förhoppning om ett gott samarbete i framtiden.

Berit Innergård (VD)


 
 
Annonsera med banner?
Vi bokar konferensen åt dig!
Sidan för dig som bokar konferens
Konstverk av Lars Peterson