Namn
  
  E-post
  

  

08 - 795 56 30

Boka direkt
E-post
*
 
Konferensbokning.se
Varför annonsera hos konferensbokning.se?
Konferensbokning.se är den givna sidan för alla de som bokar konferens. Med våra sökverktyg hittar de rätt direkt och de leds vidare rakt in på era egna hemsidor! Denna kraftfulla söktjänst kompletteras med traditionell konferensrådgivning och bokningsservice.

Vår söktjänst är framtagen av våra egna professionella konferensbokare som kan denna verksamhet utan och innan. Målsättningen har varit att erbjuda våra besökare en specialanpassad söktjänst där de snabbt och enkelt kan finna länkar till så gott som samtliga aktörer inom den svenska konferensbranschen. Och det är era egna hemsidor som vi vill lyfta fram här till våra besökare!

Att Internet kommer vara det dominerande verktyget för sökning av konferens råder det ingen tvekan om och det gäller för er att synas! Genom att annonsera på konferensbokning.se lyfter ni fram er länk i våra söklistor samtidigt som ni får möjligheten att övertyga våra många besökare att söka sig vidare in på er hemsida.

Konferensbokning.se är sedan många år tillbaka en etablerad söksida för konferens på Internet och vi hade över 40000 besökare under 2010. Nu har vi tagit steget och förbättrat vår sida ytterligare. Vår webbadress är självförklarande, när någon knappar in konferensbokning.se är deras avsikt redan klar! Våra många utländska besökare söker sig in via conferencebooking.com och för dem erbjuds vår sida på engelska. För samtliga annonser ingår även engelsk annonstext för att ni skall kunna nå fram även till dessa utländska besökare.

För att få så många som möjligt som avser söka konferens, hotell, aktiviteter, resor etc. att besöka just vår webbsida förfogar vi över väldigt många bra webbadresser som leder dem rätt. Här är exempel på ett par av dessa adresser:

Konferensbokning.se, .com
Conferencebooking.com,
Hotelbokning.se
Kursgårdar.com
Kursgård.com, .nu
Konferensanläggningar.com, .nu
Konferensarrangörer.com, .nu
Festarrangörer.com, .nu
Festfixare.se, .nu
Turistbyråer.se, .nu, .com
Resebyråer.se, .nu, .com

Att registrera er annons är mycket enkelt, läs vidare om det här.

Men ni är ju även ett bokningsbolag och med detta upplägg kommer många besökare att boka direkt hos oss, hur går det ihop? Detta är en fråga många ställer oss. Saken är den att det är många som vill boka själva oavsett vårt upplägg och vår service. Att boka konferens är roligt det vet inte minst vi och vår söktjänst riktar sig främst till alla dessa som vill göra detta arbete själva, att de då använder vår webbsida är vi enbart glada för. Detta gör även att ni som annonserar kan känna att ni verkligen får valuta för era investerade pengar då bokningarna kommer direkt till er utan oss som mellanhand. Vad gäller de besökare som ändå väljer att använda vår bokningsservice så får vi betalt för det arbete vi då lägger ned på sedvanligt vis via provision.

Vi som driver denna webbsida är B&B Konferensbokning AB och vi har ett mångårigt engagemang inom den svenska konferensbranschen bakom oss. Vår målsättning är att konferensbokning.se skall befästa positionen som Sveriges ledande konferensportal.

Med förhoppning om ett gott samarbete

Berit Innergård, VD
B&B Konferensbokning AB
 
 
Annonsera med banner?
Vi bokar konferensen åt dig!
Sidan för dig som bokar konferens
Konstverk av Lars Peterson