Namn
  
  E-post
  

  

08 - 795 56 30

Boka direkt
E-post
*
 
Konferensbokning.se
Att anlita B&B
Att arrangera en konferens är i regel en stor investering för ett företag. Man har kostnader för både konferensen och den arbetstid som tas i anspråk. Valet av anläggning där konferensen ska hållas kan vara avgörande för om den skall bli lyckad. Det är främst i denna uppgift som vårt företag kan bistå er.

Över 15 års erfarenhet
Vi har varit verksamma i konferensbranschen i över femton år och har under denna tid fått en god överblick över det stora utbudet på denna ganska komplicerade och föränderliga marknad, något som vi har delat med oss till många nöjda kunder. När ni anlitar oss sparar ni mycket tid och kraft genom att slippa ringa runt och leta anläggningar.

Personlig relation och god kvalitet
Vi strävar efter en nära och personlig relation till våra kunder för att på bästa sätt kunna tillgodo se alla önskemål och behov. Vår viktigaste strävan är självklart att ta fram förslag på anläggningar som har god kvalitet vad gäller både lokaler, mat, logi, aktiviteter m.m. Därför lägger vi ned stor möda på att besöka anläggningar, följa med i fackpress och att gå på mässor.

Kvalitetsutvärdering
En annan mycket viktig bit är att vi aktivt följer upp våra kunders erfarenheter med en kvalitetsutvärdering, något som även anläggningarna är medvetna om och får ta del av. En stor fördel är att vi är oberoende från de olika sammanslutningar som finns och arbetar med alla aktörer på hotell- och konferensmarknaden.

Ökad beläggning
Under de senaste åren har beläggningen på konferensmarknaden ökat kraftigt, vilket har bidragit till att det blivit svårare att boka konferenser. För oss är det därför mycket viktigt att omedelbart behandla de bokningar vi får in från våra kunder för att kunna få fram bra alternativ. Eftersom vi har kontakt med många anläggningar nästan dagligen så får vi en bra bild av bokningsläget samtidigt som vi får rapporter om lediga tider, vilket underlättar vårt sökande.

Var ute i god tid
Vår målsättning är att redan de närmast dagarna kunna presentera några förslag. Ett råd som vi gärna ger våra kunder är att vara ute i så god tid som möjligt. Då har vi naturligtvis bäst förutsättningar att hitta och boka upp det som passar er konferens. Men självklart gör vi även vårt bästa om ni med kort varsel måste finna en lokal.

Vår specialitet
Att boka kursgårdar, slott och gästgiverier har blivit lite av vår specialitet och är något som vi är mycket bra på. Men självklart arbetar vi över hela spektrat av konferensanläggningar som även innefattar hotell, dagkonferensanläggingar, fjällanläggingar, kryssningsfartyg m.m. Vi har även andra viktiga kontakter inom den här branschen som t.ex. med konferensarrangörer, aktivitetsföretag, festfixare, bussbolag etc.

Kostnadsfri service
Att anlita oss är kostnadsfritt. Anledningen till att vi kan erbjuda denna service utan kostnad är att vi får provision från de anläggningar som vi bokar in våra kunder på. Vi är dock mycket måna om att ha en långsiktig relation och strävar därför efter att finna så prisvärda alternativ som möjligt åt våra kunder. Vi ger också gärna tips om hur man kan hålla nere kostnaden för konferensen.

Det roliga i uppgiften kvar
Det roligaste när man skall arrangera en konferens är att välja mellan olika anläggningar, komponera menyförlag, planera olika aktiviteter m.m. Detta är inget som vi kommer att ta ifrån dig. Den funktion vi vill fylla är att vara din hjälpande hand så att du på ett smidigt sätt kan arrangera en lyckad konferens. Vi förser dig med foldrar, prislistor, menyförslag, listor på aktiviteter etc från de förslag på bra anläggningar vi funnit - allt för att underlätta dina val. Innan du till slut bestämmer dig kan det vara bra att besöka anläggningarna - och då hjälper vi gärna till med att förmedla kontakten.
 
 
Annonsera med banner?
Vi bokar konferensen åt dig!
Sidan för dig som bokar konferens
Konstverk av Lars Peterson